Turist i egen by, Oslo - 28. april 2019

Turist i egen by

Søndag 28. april 2019 er alle i Oslo invitert til å oppleve byen sin gratis.


Merk at passene i år måtte forhåndsbestilles. Alle passene er nå booket og bestillingen er dessverre stengt.   

Turist i egen by (logo)
Turist i egen by (logo)

Turist i egen by er et arrangement for Oslos befolkning, som arrangeres av Oslo kommune og VisitOSLO i samarbeid med Oslos museer, attraksjoner og Ruter.

Dette er en enestående anledning til å besøke attraksjoner du spaserer forbi hver dag, men ikke har tatt deg tid til å stikke innom. Målet er at du som bor i byen, skal bli en god ambassadør for hovedstaden og en kunnskapsrik vert for gjester fra inn- og utland. 

Turist i egen by-pass


Du må ha et eget Turist i egen by-pass for å få gratis tilgang til attraksjoner og transport denne dagen. 

Turist i egen by-passet måtte i år bestilles på forhånd. Alle passene ble revet bort, og det er dessverre ikke lenger mulig å få tak i billetter til Turist i egen by 2019.

For første gang har alle Turist i egen by-passene blitt lagt ut for bestilling på nett i forkant, og dette har vært svært populært. Av hensyn til kapasiteten på museer og andre attraksjoner som er med i programmet, er det et begrenset antall billetter som deles ut.

Uavhentede pass deles ut nå 
Vi har et begrenset antall uavhentede Turist i egen by-pass. Disse kan hentes fra og med onsdag 24. april kl. 9.00 på Oslo Visitor Centre. Førstemann til mølla – maks. 4 pass per person!

NB! Vi gjør oppmerksom på at det ikke vil være mulig å hente ut Turist i egen by-pass på søndag 28. april.

Turist i egen by-passet er kun gyldig 28. april 2019 og kun for det offisielle programmet. Passet gir gratis reise på T-bane, trikk, buss og båt i sone 1 (Oslo). Du får ikke kjøpt tilleggsbillett for ekstra soner til dette passet. Skal du reise utover sone 1 må du kjøpe ordinær billett.

 

Last ned PDF


   

 

Last ned: 

Programheftet 
samt oversikt over 
ekstra tilbud