Turist i egen by, Oslo - 15. april 2018

Turist i egen by

Søndag 15. april 2018 er alle i Oslo invitert til å oppleve byen sin gratis.

Turist i egen by (logo)
Turist i egen by (logo)

Turist i egen by er et arrangement for Oslos befolkning, som arrangeres av Oslo kommune og VisitOSLO i samarbeid med Oslos museer, attraksjoner og Ruter.

Dette er en enestående anledning til å besøke attraksjoner du spaserer forbi hver dag, men ikke har tatt deg tid til å stikke innom. Målet er at du som bor i byen, skal bli en god ambassadør for hovedstaden og en kunnskapsrik vert for gjester fra inn- og utland. 

Program og mer informasjon kommer etter påske.


Turist i egen by-passet


For å delta på Turist i egen by trenger du et Turist i egen by-pass. En del av passene vil deles ut på forhånd, og resten på selve dagen: 

Elektronisk pass: Har du Iphone eller Android-telefon, kan du benytte deg av elektronisk Turist i egen by-pass. Det vil bli mulig å forhåndsbestille disse på denne siden fra 3. april klokken 11. Forhåndsbestillingen vil ha et begrenset antall pass. Får du ikke forhåndsbestilt, kan du hente pass på selve arrangementsdagen. 

Papirpass: Har du ikke Iphone eller Android-telefon, eller ikke ønsker å benytte deg av elektronisk pass, kan du bruke papirbillett. Disse vil også kunne hentes i forkant av arrangementet – mer informasjon om dette kommer etter påske. 


Media
Pressehenvendelser sendes til media@visitoslo.com.

Visitoslo.com benytter cookies

til statistikk m.m. Ved å bruke sidene, godtar du vår bruk av cookies. Les mer.

Lukk