Personvernerklæring - VisitOSLO

Personvernerklæring for VisitOSLO

Sist oppdatert: 30.4.2018


"Nettstedet" viser til hele nettstedet visitoslo.com. "Vi" viser til VisitOSLO as.


Nettstedet bruker loggfiler. Disse innhenter informasjon som IP-adresser, nettlesertype, henvisningsside, ISP, tidspunkt m.m. Disse dataene kan ikke knyttes til deg som person.

Nettstedet bruker informasjonskapsler, også kalt cookies. Les mer om bruk av cookies.

 
Vi gjør oppmerksom på at vi er i gang med å tilpasse nettstedet til de nye personvernreglene (GDPR) som trer i kraft i mai 2018, og vil i nærmeste fremtid også oppdatere vår personvernerklæring og informasjon om bruk av cookies.

Personvernpolicy

Hvilke personopplysninger VisitOSLO kan innhente, behandle og lagre, er bestemt av Personopplysningsloven (lenke til lovdata.no). Dette gjelder hele bedriftens virke, inkludert nettstedet. 

Personopplysningsloven fastslår at vi skal informere om hvordan personopplysninger vi mottar, blir brukt. Vi behandler personopplysninger i henhold til kapittel II, § 8 i Personopplysningsloven, benyttes opplysningene til å oppfylle en avtale med den registrerte, eller for å utføre gjøremål etter den registrertes ønske før en slik avtale inngås.  

Behandlingsansvarlig 

Hovedansvarlig for behandling av personopplysningene er VisitOSLO as, organisasjonsnummer 963444516. For kontaktinformasjon gå til siden Kontakt oss

Opplysninger som behandles og formål med behandlingen

På nettstedet samler vi inn personopplysninger gjennom ulike skjemaer som den besøkende kan fylle ut, for eksempel for å gjennomføre en booking, melde seg på et arrangement, delta i en konkurranse eller bestille en tjeneste. Da spør vi gjerne om opplysninger som vi trenger for å kunne levere den bestilte tjenesten og/eller ta kontakt med personen. Av og til spør vi om andre opplysninger som brukes til statistikk, som alder eller postadresse. Det er frivillig for den besøkende på nettstedet å registrere personopplysninger i våre skjemaer. 

Eksterne leverandører/databehandlere 

www.visitoslo.com
Inmeta er leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet og databehandler for personopplysninger på www.visitoslo.com. Driftsleverandør for www.visitoslo.com er Isky.

blogg.visitoslo.com
Leverandør for utvikling, drift og vedlikehold og databehandler for personopplysninger på blogg.visitoslo.com er Iteo. 

book.visitoslo.com
Leverandør for utvikling, drift og vedlikehold og databehandler for personopplysninger på blogg.visitoslo.com er VisitTG.

Lagring og utlevering av opplysninger

Personopplysninger som registreres i skjemaer på våre nettsteder, er ikke tilgjengelige for andre besøkende på nettstedet. Opplysningene deles ikke med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å levere tjenesten som er bestilt eller dersom du gitt samtykke til dette ved utfylling av skjemaet. VisitOSLO selger ikke dine personopplysninger til andre. 

Opplysninger registrert i skjemaer på www.visitoslo.com, lagres hos VisitOSLO og brukes ikke til annet enn det skjemaet gjelder. Opplysningene deles ikke med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å levere tjenesten som er bestilt eller dersom du gitt samtykke til dette ved utfylling av skjemaet.

Opplysninger registrert i forbindelse med bookinger på book.visitoslo.com, lagres hos Visit TG i bookingsystemet Citybreak. Dersom du har bestilt en tjeneste som leveres av tredjepart (f.eks. hotellovernatting eller sightseeingtur), vil opplysningene deles med leverandøren. De brukes ikke til annet enn det bookingen gjelder. Opplysningene deles ikke med tredjepart ut over dette, med mindre du har gitt samtykke til dette ved utfylling av skjemaet. 

Søk på nettstedet 

Søkeord som brukerne søker etter på nettstedet, samles inn og lagres i Google Analytics samt i søkeverktøyet som driftes av Inmeta. Formålet med lagringen er å kunne bruke data om hva det søkes på, til å tilpasse innholdet på sidene og gjøre søkefunksjonen bedre. Søkeordene kan ikke kobles til andre opplysninger om brukren som har gjort søket. 

Innsyn, retting eller sletting av personopplysninger

Har du spørsmål som gjelder innsyn, retting eller sletting av personopplysninger, ta kontakt med personvern@visitoslo.com. 

På grunn av backup på systemene kan data bli liggende i backup i 30 dager etter sletting. 

SSL-kryptering 

Våre nettsider er sikret med SSL-sertifikat, det vil si at sidene er kryptert. Dette vises ved at sidene har https-adresse, og du kan kontrollere det ved å klikke på hengelåsikonet som vises ved siden av sidens adressse i nettleseren din.

Facebook login

På en del sider kan du også skrive kommentarer via et Facebook-kommentarfelt. Disse kommentarene kobles til bruker, som vises med profilbilde og navn, samt yrke/arbeidsplass. Kommentaren og nevnte info fra din profil vises på siden der du har skrevet den, til alle besøkende på siden. Denne informasjonen er Facebooks eiendom og lagres ikke hos VisitOSLO. VisitOSLO bruker ikke dine kommentarer eller din profilinformasjon ut over at de vises i kommentarfeltet på siden.

Hvis du er logget inn på din Facebook-konto, kan du også "like" sider på nettstedet. Andre besøkende på visitoslo.com ser ikke identiteten til de som har likt siden, med unntak av Facebook-venner. Ellers vises bare antall som har klikket "liker".

Se Facebooks personvernerklæring på facebook.com.

Booking

Alle personlige opplysninger gis på en kryptert side (SSL 128 bit) hvor det er sikkert å oppgi opplysninger om deg selv og ditt kredittkort.

VisitOSLO as har iverksatt en rekke sikkerhetstiltak for å beskytte dine personlige opplysninger og kredittkortinformasjon. Din e-post adresse vil ikke bli brukt til andre formål enn å sende deg din bookingbekreftelse.

Bestillingsknapper og eksterne lenker

På enkelte sider på nettstedet finnes det bestillingsknapper som leder til andre nettsteder, for eksempel kjøpsknapp i arrangementskalender eller i presentasjonen av et hotell, eller bordbestilling på en restaurant.

Dersom lenken leder til et annet nettsted enn visitoslo.com, er VisitOSLO ikke behandlingsansvarlig for personopplysninger på den eksterne siden. Da er det dette nettstedets personvernerklæring som gjelder. 

Visitoslo.com benytter cookies

til statistikk m.m. Ved å bruke sidene, godtar du vår bruk av cookies. Les mer.

Lukk